nimet%C3%B6n.jpgSieppaa.jpg

Onpas ollut tapahtumarikas viikko! Aika kuluu niin nopeasti, mutta samalla tuntuu että viime viikonkin tapahtumista olisi ikuisuus. Tällä viikolla sain tunneillamme oivaltaa monia uusiakin juttuja Jumalan armosta. Armo on jotain mitä meidän ei tarvitse tekemisillämme yrittää ansaita, sillä se on vapaana ihan jokaiselle uskomalla Jeesukseen. Kun keskitymme 100% Jeesukseen ja ymmärrämme Hänen rakkautensa meitä kohtaan, muut asiat hoituvat sen jälkeen. Tää ei kumminkaan aina ole mikään helpoin asia ymmärtää. 
Torstai iltana vietimme YWAM Muizenbergin 25-vuotisjuhlaa Bay Churchissä, seurakunnassa missä käymme aina torstaisin. Paikalla oli suuri osa ihmisistä ketä on ollut mukana perustamassa Youth With A Mission yhteisöä täällä Muizenbergissä. Saimme yhdessä ylistää, tanssia, kuunnella puheita ja upeita esiintymisiä ja syödä vielä kakkua siihen päälle. 

IMG-20151017-WA0006.jpg11214225_10153455851309270_1718481551599

Perjantaina staffilaiset olivat järjestäneet meille huikean Oscar Night -illan. Mä voitin Oscar-palkinnon yhtenä eniten muotitietoisimmista, haha. Olen otettu! 

nimet%C3%B6n2.jpg

Eilen kaikki halukkaat pääsivät viettämään kunnon luksus lauantai-iltaa taloon jossa yksi staffilaisista, Stanley, asuu. Talon omistaa pariskunta ketkä ovat joskus aikoinaan olleet YWAM:in DTS:ällä, niin kuin me tällä hetkellä. Vuosia myöhemmin he saivat unelmaksi ostaa ison talon itseään ja kuutta lastaan varten. Rahan puutteesta huolimatta he päättivät luottaa Jumalaan ja kaikenlaisten ihmeiden kautta he huomasivat omistavansa ihan jäätävän kokoisen hotellinomaisen talon. Talossa on niin monta eri osaa ja huonetta että mun suuntavaistolla meinasin eksyä aika monta kertaa vierailumme aikana. Nykyään heidän luokseen tulee ihmisiä ympäri maailmaa kuten DTS-opiskelijoita vain rentoutumaan ja nauttimaan toistensa seurasta. He loihtivat meille, noin 25 hengen porukalle, ihanan illallisen ja pientä napostelua elokuvailtaa varten. Ehkä vieraanvaraisin ja lämminsydämisin pariskunta mitä olen tavannut. Saa kyllä tuntemaan kiitollisuutta! 

20151017_185120.jpg
IMG-20151018-WA0009.jpg

Tänään aamulla tunsin itseni täysin terveeksi ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon. Pari päivää sitten mulla tuli silmätulehdus kaiken köhimisen lisäksi. Nyt oon kumminkin terve, enkä malta odottaa että pääsen ensi viikolla juoksemaan. Voin kertoa että täällä on ihan jees maisemat lenkkeillä.

Siunausta alkavaan uuteen viikkoon